Araba KampanyalarıGüncel Araba KampanyalarıRenault Araba Kampanyaları

2023 Kasım Renault 0 Faizli Araba Kampanyaları

2023 Kasım Kampanyalı Sıfır Renault fiyatları:

Yeni Clio’nun Equilibre versiyonu 852.000 TL

Evolution versiyonu 988.900 TL

Renault Taliant 837.900 TL

Renault Megane Sedan, benzinli seçeneği 1.031.900 TL, dizel versiyonu ise 1.413.900 TL başlangıç fiyatlarıyla Renault yetkili satıcılarında.

Renault Captur 1.347.000 TL’den başlayan fiyatlarla Renault yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Renault Koleos 2.024.000 TL Renault yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Renault Austral ise 1.699.900 TL fiyatıyla Renault yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Yeni çıkan Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli modeli ise lansmana özel 1.499.000 TL’den satışa sunuldu.

2023 Kasım ayına özel Renault modellerinde 300.000 TL Nakit  desteği için12 ay vadeli ve %3,29 faizli kredi kampanyası

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 300.000 TL kredi, 12 ay vade ve %3,29 faiz oranı ile aylık ödeme 32.482 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. 

Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Renault Koleos modelinde ve Austral’in Techno Esprit Alpine E-tech full hybrid 200 hp versiyonunda finansal kampanya geçerli değildir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

  • Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %4,64, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %72,42

Yeni Renault Clio 200.000 TL Nakit  desteği 12 ay vadeli ve %1,99 faiz kampanyası

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Renault Clio modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %1,99 faiz oranı ile aylık ödeme 19.600 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

  • Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %2,69, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %37,51

2023 Kasım ayına özel Renault SUV ailesine 100.000 TL takas desteği veya %0,99’dan başlayan faiz kampanyası

İlgili takas desteği, sınırlı sayıdaki 2023 model yılı Renault Austral modelinin tüm versiyonlarında geçerlidir. Renault Captur modelinde takas desteği 75.000 TL,  Koleos ve Austral modellerinde 100.000 TL’dir. Takas desteği ve ilgili finansal kampanya birlikte kullanılamaz. Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Renault SUV modellerinin perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir.

Kampanyada, Renault Austral için 300.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 27.140 TL, Renault Captur için 250.000 TL kredi, 12 ay vade ve %1,39 faiz oranı ile aylık ödeme 23.361 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Takas desteği ve ilgili finansal kampanya birlikte kullanılamaz. Renault Koleos modelinde ve Austral’in Techno Esprit Alpine E-tech full hybrid 200 hp versiyonunda finansal kampanya geçerli değildir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı yetkili Renault satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır. 

  • Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1,38, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %17,93 Renault Austral
  • Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1,91, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %25,43 Renault Captur

Renault Clio otomatik vites, 515.500 TL’den başlayan ÖTV muafiyetli fiyatıyla

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2023 Model Yılı Renault Clio equilibre 1.0 TCe X-Tronic 90 bg otomobilin, perakende satın alımında geçerli, ÖTV muafiyetli satışlar için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Renault Megane Sedan otomatik vites, 561.500 TL’den başlayan ÖTV muafiyetli fiyatıyla

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2023 Model Yılı Renault Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 bg otomobilin, perakende satın alımında geçerli, ÖTV muafiyetli satışlar için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Kasım ayına özel Renault Megane E-Tech 1.499.000 TL’den başlayan avantajlı fiyat fırsatı

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2023 model yılı Renault E-Tech Techno EV60 220 hp otomobilin, perakende satın alımında geçerli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Belirtilen değerler wltp verisidir. Bu değer; sürüş şekli, kullanım şartları ve donanıma göre farklılık gösterebilir. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır. 

Renault’da şimdi al Hazian 2024’te ödemeye başla fırsatı

Kasım’da Renault alanlar, kredi taksiti ödemelerini 6 ay erteleme fırsatından yararlanacaktır. Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, tüm Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için %3,79’dan başlayan faiz oranları sunulmaktadır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. 

Öğretmenlere özel dosya masrafsız kredi ve 10.000 TL indirim kampanyası

Renault Finans’tan kullanılan kredilerde, yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 10.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan sadece mesleğine ilişkin belgeyi ibraz ederek Renault Finans’tan kredi kullanan, Öğretmenler ve Üniversite Akademisyenleri yararlanabilir. Sadece beyan yeterli değildir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Renault Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir.

Diş hekimlerine özel dosya masrafsız kredi ve 10.000 TL indirim kampanyası

Renault Finans’tan kullanılan kredilerde, yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 10.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan sadece mesleğine ilişkin belgeyi ibraz ederek Renault Finans’tan kredi kullanan, Diş Hekimleri yararlanabilir. Sadece beyan yeterli değildir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Renault Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir.

Kobi ve serbest meslek sahiplerine Renault Taliant 48.500 TL’ye varan indirim fırsatıyla

İlgili indirim tutarı, sınırlı sayıdaki 2023 Model Yılı Renault Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg otomobilin, satın alımında kendi adına vergi levhasını ibraz eden müşteriler için geçerlidir. Renault Taliant’ın farklı versiyonlarında indirim tutarı değişebilir. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak için vergi levhası ibrazı zorunludur. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Kobi ve serbest meslek sahiplerine Yeni Renault Clio 54.000 TL’ye varan indirim kampanyasıyla

İlgili indirim tutarı, sınırlı sayıdaki 2023 Model Yılı Yeni Renault Clio techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90 hp otomobilin, satın alımında kendi adına vergi levhasını ibraz eden müşteriler için geçerlidir. Yeni Renault Clio’nun farklı versiyonlarında indirim tutarı değişebilir. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak için vergi levhası ibrazı zorunludur. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Kobi ve serbest meslek sahiplerine Renault Megane Sedan Icon otomatik vites 68.000 TL’ye varan indirim kampanyasıyla

İlgili indirim tutarı, sınırlı sayıdaki 2023 Model Yılı Renault Megane Icon 1.3 TCe EDC 140 bg otomobilin, satın alımında kendi adına vergi levhasını ibraz eden müşteriler için geçerlidir. Renault Megane Sedan’ın farklı versiyonlarında indirim tutarı değişebilir. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak için vergi levhası ibrazı zorunludur. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Online satışa özel ilk bakım hediye, ayrıca dosya masrafsız kredi kampanyası

satinal.renault.com.tr’den yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, Renault Finans’tan kullanılan kredilerde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. Kampanyadan, satinal.renault.com.tr üzerinden araç alan ve Renault Finans’tan kredi kullananlar yararlanabilir. Ruhsat sahibi, satinal.renault.com.tr üzerinden işlemleri yapanın kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Renault Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar satinal.renault.com.tr’de geçerlidir.

Renault ticari araç modellerinde Kasım ayı kampanya fırsatları

Kasım ayına özel Renault ticari araç modellerinde 300.000 TL kredi, 12 ay vade, %3,29 faizli kredi kampanyası

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanya, 300.000 TL kredi, 12 ay vade ve %3,29 faiz oranı ile aylık ödeme 32.482 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

  • Renault Express Van’ın karma CO₂ salımı 132-134 (g/km); birleşik yakıt tüketimi 5,0-5,1 (lt/100km) aralığındadır.
  • Renault Express Combi’nin karma CO₂ salımı 135-137 (g/km); birleşik yakıt tüketimi 5,1-5,2 (lt/100km) aralığındadır.
  • Renault Trafic Panelvan’ın karma CO₂ salımı 186 (g/km); birleşik yakıt tüketimi 7,1 (lt/100km) aralığındadır.
  • Renault Trafic Combi’nin karma CO₂ salımı 187-191 (g/km); birleşik yakıt tüketimi 7,1-7,3 (lt/100km) aralığındadır. 
  • Renault Master’ın karma CO₂ salımı 228-368 (g/km); birleşik yakıt tüketimi 8,7-14 (lt/100km) aralığındadır.

Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

  • Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %4,38, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %67,31

Kobi ve serbest meslek sahiplerine Renault Trafic Combi 108.000 TL’ye varan indirim kampanyasıyla

İlgili indirim tutarı, sınırlı sayıdaki 2023 Model Yılı Renault Trafic Combi 8+1 Grand Confort 6 m³ 2.0 Blue dCi EDC 170 bg D-Full otomobilin, satın alımında kendi adına vergi levhasını ibraz eden müşteriler için geçerlidir. Trafic ailesinin farklı versiyonlarında indirim tutarı değişebilir. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak için vergi levhası ibrazı zorunludur. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Kobi ve serbest meslek sahiplerine Renault Express Van 50.000 TL’ye varan indirim kampanyasıyla

İlgili indirim tutarı, sınırlı sayıdaki 2023 Model Yılı Renault Express Van Joy 1.5 Blue dCi 95 bg D-Full otomobilin, satın alımında kendi adına vergi levhasını ibraz eden müşteriler için geçerlidir. Express ailesinin farklı versiyonlarında indirim tutarı değişebilir. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak için vergi levhası ibrazı zorunludur. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2023 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Renault Finans, ORFİN FİNANSMAN A.Ş. ile ORF KİRALAMA PAZARLAMA VE PAZARLAMA DANIŞMANLIĞI A.Ş.’nin anlaşmalı finans kuruluşları ile birlikte yürüttüğü finansal çözümlerin bütününe verilen isimdir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu düzenlemesi kapsamında; tüketicilerin binek araç edinimi amacıyla kullandırılacakları taşıt kredilerinde kredi tutarının taşıtın değerine oranı, nihai fatura değeri 400.000 TL ve altında olan taşıtlar için %70’i aşamaz. Bu oran, nihai fatura değeri 400.000 TL üzerinde olan binek araçlarda %50, nihai fatura değeri 800.000 TL üzerinde olan binek araçlarda %30, nihai fatura değeri 1.200.000 TL üzerinde olup 2.000.000 TL altında olan binek araçlarda %20’yi aşamaz. Bireysel (hususi) amaçlı kullanılan araç kredilerinde, nihai fatura değeri 400.000 TL ve altında olan araçlarda maksimum 48 ay, nihai fatura değeri 400.000 TL üzerinde olan araçlarda maksimum 36 ay, nihai fatura değeri 800.000 TL üzerinde olan araçlarda maksimum 24 ay, nihai fatura değeri 1.200.000 TL üzerinde olup 2.000.000 TL altında olan araçlarda ise maksimum 12 ay vadeli kredi girişi yapılabilmektedir. 2.000.000 TL üzeri araç fatura tutarı/kasko değeri olan araçlar taşıt finansmanı kapsamı dışındadır. 

Renault satış sonrası kampanyaları

Renault Port kullanıcılarına özel tüm multimedya, akü ve silecek fix paketlerinde %20 indirim kampanyası

Kampanya 16 Ekim – 18 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerlidir. %20 indirim, Renault Port uygulamasını yükleyen ve aracını ekleyen müşterilerin multimedya, akü ve silecek fix paketlerinde geçerlidir. Yetkili servislere, Renault Port uygulaması üzerinden online randevu alarak giriş yapan ve kampanyadan yararlanan ilk 500 müşteri, Boyner’den 500 TL değerinde hediye kodu kazanacaktır. Kodlar, kampanya faturası kesildikten sonra 5 iş günü içinde sms ile bildirilecektir. Hediye kodları tek kullanımlık olup, 31.12.2024 tarihine kadar geçerlidir. Hediye kodu, ürün hediyesi ve Hopi Booster (katlı kullanım) kampanyaları hariç tüm indirim ve kampanyalarda geçerlidir. Boyner hediye kodu; numara ve linkten oluşmaktadır. Numara boyner.com.tr ‘de, link üzerinden açılan QR kod mağazada kullanılmaktadır. Katılımcı Renault yetkili servislerinde “Kapında Vale” hizmeti sunulmaktadır. Tüm kampanya avantajları, katılımcı Renault yetkili servislerinde geçerlidir. Mais A.Ş. ve Boyner kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

4 yaş ve üzeri araçlar için tüm bakım, mekanik onarım ve aksesuarlarında %30 indirim kampanyası

%30 indirim, 1 Kasım – 13 Aralık 2023 tarihleri arasında 4 yaş ve üzeri Renault araçların tüm bakım, mekanik onarım ve aksesuarlarında, Renault fix paketlerinde ve Castrol motor yağlarında, katılımcı Renault yetkili servislerinde geçerlidir. Maximum kart ile yapılacak 3 – 8 taksitli işlemlere ilave +4 taksit sunulacaktır. Ticari Kredi Kartları, Maximum Aidatsız Kartlar, Bankamatik Kartlar, MaxiPara Kartlar ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Katılımcı Renault yetkili servislerinde “kapında vale” hizmeti sunulmaktadır. Tüm kampanya avantajları, katılımcı Renault yetkili servislerinde geçerlidir. Mais A.Ş. ve İş Bankası kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

4 yaş ve üzeri araçlar için servis kampanyası

%20’den başlayan avantajlı fiyatlar ve %30 işçilik indirimi, Renault Port uygulamasını yükleyerek aracını ekleyen müşterilerin 4 yaş ve üzerindeki araçlarının tüm bakım, mekanik onarım ve aksesuar alımlarında 31.12.2023 tarihine kadar geçerlidir. Tüm kampanya avantajları, katılımcı Renault yetkili servislerinde geçerlidir. Uygulamaya katılan Renault yetkili servislerinde “Kapında Vale” hizmeti sunulmaktadır. MAİS A.Ş., kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Renault yetkili satıcılarından alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir