Araba KampanyalarıFiat KampanyalarıGüncel Araba Kampanyaları

Fiat Egea 2023 Kasım Kampanya

Fiat egea da indirim var mı? Fiat egea kampanya var mı?

Fiat Egea; 120.000 TL, 12 ay, %0 faiz kampanyası

Fiatın yapmış olduğu kampanya ile Kasım ayında 2023 sıfır egea modellerinde geçerli olmak üzere 120.000 TL nakit kredi, 12 aylık taksit, %0 faizli oran ve hususi kredilerde aylık 10.000 TL ödeme seçeneği ile, hususi kullanımda %0,09 aylık maliyet oranı %1,07 yıllık maliyet oranıdır. Hususi kullanımlı kredilerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere, kredi tutarının %0,5’i (600 TL) + BSMV (Kredi Tahsis Ücretinin %15’İ; 90-TL) tutarında kredi tahsis ücreti alınır.

Kampanyaya ilişkin faiz oranı ve kredi kullandırım koşulları araç fiyatına göre, kullanılan kredi koşullarına göre ve müşteri tipine göre değişiklik gösterebilir. Kampanya, 24 ay üzeri vadelerde geçerli değildir. Kredi kampanyası “Marka Kasko” yaptırılması koşulları ile geçerlidir. Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta, Allianz Sigorta, Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan Fiat Kasko ile Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Kredi kampanyası, Fiat ve Koç Fiat Kredi onayı ile geçerli olacaktır. Kampanyadan yararlanılmaması durumunda Koç Fiat Kredi kullanımında %4,59 faiz fırsatı sunulmaktadır. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir. Fiat ve Koç Fiat Kredinin önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 02.11.2023 – 02.12.2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir